Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals

dijous, 10 de novembre de 2011

RECURSOS EN CATALÀ PER A LA CIÈNCIAUn temps enrera parlàvem de diversos recursos de català científic online que ens havien resultat útils. En aquell moment, ens va semblar una bona idea "recollir" i compartir els molts recursos que internet facilita als qui estan interessats en la llengua catalana i/o la ciència.
Per aconseguir obtenir un llistat més dinàmic i participatiu, vam obrir un grup a facebook (RECURSOS CATALÀ PER A CIÈNCIA I TECNOLOGIA, http://www.facebook.com/#!/groups/212397938806787/) i, hores d'ara, hem aconseguit una relació interessant de recursos.Com a aspecte negatiu, podem dir que la llista no segueix cap ordre ni indexació, per la qual cosa, pot no ser fàcil trobar un determinat recurs. No descartem algun dia dedicar temps a organitzar els recursos trobats, per tal que siguin encara més aprofitables.Mentrestant, tota col·laboració és benvinguda i agrairem molt que us afegiu al grup i hi feu les vostres aportacions.


Foto: autor E.Calvo (www.fotolog.com/ecalvo) presa a l'Albufera d'es Grau. No té cap relació amb el tema, però mostra com és de bonic aquest planeta que habitem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada