Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals

dijous, 16 de juny de 2011

QuèQuiCom a la webSi us agrada el programa divulgatiu QuèQuiCom del Canal 33 us agradarà saber que, a més de la TV el podeu seguir a la xarxa.


D’una banda, hi ha una web (http://www.recercaenaccio.cat/agaur_reac/AppJava/ca/projecte/20110510-quequicom-recur.jsp) a on: “QuèQuiCom i Recerca en Acció col·laboren per a aprofundir els continguts del programa televisiu. En aquest apartat Recerca en Acció us ofereix una selecció de continguts que amplien la informació apareguda al conegut programa del Canal 33. A més, Recerca en Acció us ofereix la possibilitat d’enviar-nos preguntes que fem arribar als experts (posteriorment publiquem les respostes). Aquest nou servei ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració establert entre TV3 i la Fundació Catalana per a la Recerca.”


Molt interessant, en especial, la possibilitat de fer preguntes. En tenen una, per exemple, sobre la radiació i la depilació làser. Curiòs, oi?


D’altra banda, el programa té un blog del qual ens fem seguidors d’immediat: http://blogs.tv3.cat/quequicomCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada