Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals

dijous, 2 de desembre del 2010

Animació sobre l'atmosfera - Sostenibilitat

En aquest enllaç podeu veure una animació sobre l’atmosfera que forma part de la nostra obra Sostenibilitat

http://www.tibidaboedicions.cat/videos/ciencia/atmosfera.swf

A Sostenibilitat es dediquen dos apartats a l’atmosfera:

1er El dinamisme de l’atmosfera explica què és l’atmosfera, quina és la seva composició, com influeix sobre la vida i quan considerem que hi ha contaminació. La contaminació no només és d’origen antropogènic, sinó que hi ha determinats processos naturals que la fan augmentar. Pel que fa a l’antropogènica es produeix per l’emissió directa de contaminants o per l’acceleració de processos naturals contaminants.

2on A Com es contamina l’atmosfera? s’esmenten el principals contaminants existents a l’atmosfera urbana i es constata que la contaminació no és un problema nou, ja que va començar amb l’ús de combustibles fòssils com a font d’energia. També es comenten els principals tipus de contaminació a l’atmosfera i les conseqüències que té sobre els ésser vius i la matèria.

Podeu consultar l’índex complet de temes i obtenir més informació sobre l’obra a http://www.tibidaboedicions.cat/node/30 o contactant amb nosaltres al correu electrònic tibidabo@tibidaboediciones.com o al telf. 93 212 6949. També ens trobareu a facebook i twitter.

Foto de la Vall de Nil, que forma part de l’obra “Sostenibilitat”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada