Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals

dijous, 9 de febrer del 2012

RECURSOS EN CATALÀ PER A CIÈNCIA I TECNOLOGIAComencem 2012 amb una entrada que, de fet, és una millora del blog.


Temps enrere, treballant en les nostres obres, vam veure que – com tots sabeu perfectament - internet posa al nostre abast molts recursos per a la llengua i per a la ciència i tecnologia.


No obstant, no sempre és fàcil trobar-los i, molts menys, tenir-los més o menys recopilats en un lloc. Per això, tot i que hi ha molt bones iniciatives en aquest sentit en blogs o webs, nosaltres també hi hem volgut posar el granet de sorra.


Com comentàvem al novembre de 2011, vam iniciar un grup a facebook amb la intenció de recollir enllaços interessants per als qui treballen o estudien temes de ciència i/o tecnologia en català: RECURSOS EN CATALÀ PER A CIÈNCIA I TECNOLOGIA.


Avui, hem decidit traslladar aquestes adreces al blog, per tenir-les més “a mà”. Les podeu trobar a la banda dreta, a sota de l’arxiu del blog.


Igual que a facebook, qualsevol aportació serà molt benvinguda i immediatament compartida. Si teniu qualsevol enllaç interessant als vostres favorits que vulgueu compartir, ja ho sabeu.La imatge correspon a l’obra LA CIÈNCIA, BASE DEL NOSTRE PROGRÉS (http://www.tibidaboedicions.cat/node/125)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada