Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals

dijous, 14 d’abril del 2011

Recursos sobre l'EVOLUCIÓ



Avui volem comentar la web d’EVOLUTIONIBUS (www.evolutionibus.info) que trobem realment interessant si voleu informació sobre l’evolució (en castellà).



Hi ha la part de la web que recull dades sobre la història de l’evolució (fent un repàs de les teories de Darwin, l’Origen de les Espècies, la selecció natural, la síntesi, la mutació i el gen egoista, entre altres temes) i on també hi ha un exhaustiu recull de recursos per a la docència.



Té una altra part, el blog, on hi ha l’opinió personal, que no defuig temes controvertits, com pot ser el debat sobre les vacunes.



L’únic que podem retreure és que la web potser necessitaria més imatge perquè pot resultar una mica “dura” per a alguns públics. Però, d’altra banda, ens ha semblat un treball complet i ben fet.



Per la nostra banda, el 24 de novembre passat, ens fèiem ressò de l’aniversari de la publicació del llibre “The Origin of Species” (http://blogdescobriments.blogspot.com/search/label/evoluci%C3%B3). En aquella entrada del blog, trobareu un document sobre la Teoria de l’Evolució del blog del Museu de Ciències que pot ser un bon punt de partida per conèixer el tema.



Finalment, esmentar que tenim publicada l’obra L’ORIGEN DE LA VIDA de la qual podeu veure un vídeo a: http://www.tibidaboediciones.com/videos/origen/origen.swf


I si voleu més informació sobre l’obra “L’origen de la vida”: http://www.tibidaboedicions.cat/node/41



El dibuix que acompanya aquesta entrada és de Darwin (un Triton Cristatus, a wikimedia commons) i demostra que, a més d’un gran científic, era un excel·lent dibuixant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada